ПО-КЪСНО GATOR“ – Длъжностни лица в Меса, Аризона, поставиха алигатор от

...
ПО-КЪСНО GATOR“ – Длъжностни лица в Меса, Аризона, поставиха алигатор от
Коментари Харесай

„Алигаторът“ в езерото в Аризона предизвиква загриженост у жителите, плюс кухненски артикули за продажба през този президентски ден

ПО-КЪСНО „ GATOR “ – Длъжностни лица в Меса, Аризона, сложиха алигатор от пяна в езерце, предизвиквайки угриженост жителите да наберат 911.

УРОК Пожарна охрана ИСТОРИЯ – Президентските завръщания не са всичко, за което се пробват да бъдат, както демонстрира историята на Гроувър Кливланд.

„ КАТО ПОЕЗИЯТА “ “ – Мъж в Мичиган откри любовно писмо от 1953 година, написано от боец от армията и прибрано в остаряла кутия с принадлежности. Вижте какво сподели.

Жителят на Гранд Рапидс Рик Трояновски се натъкна на сантименталното писмо в кутия с принадлежности, която закупи през 2017 година (FOX 17 West Michigan)

ПРОДАЖБИ СЛЕД ПРОДАЖБИ – Вижте тези 10 потребни кухненски уреда, за вземете в този момент от Amazon – всички са оповестени за продажба в чест на Деня на президентите.

БЪРЗИ Въпроси и отговори – Автор на бестселъри разкрива мислите си за американската история, изкуствения разсъдък и това да бъдеш татко на три девойки.

Тази седмица създателят на бестселъри Джаред К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР